Belangstelling groot voor opleiding Vliegtuigtechniek in Hoogerheide

2 februari 2017 – Hoogerheide. Op vrijdagavond 27 januari (locatie Nobellaan) en zaterdag 28 januari (locatie Aviolandalaan) stond ook de opleiding Vliegtuigtechniek van opleidingscombinatie Markiezaat College en AM&TS weer in de spotlight tijdens de open avond en dag. Met een bezoekersaantal van ca. 510 personen (op zaterdag) was de Open dag drukbezocht.


De open dag bood aan geïnteresseerde aankomende leerlingen de kans om meer informatie over de opleiding te verzamelen. Om iedereen goed te woord te kunnen staan was het volledige docententeam en een grote groep leerlingen aanwezig. Niet op de laatste plaats stond traditiegetrouw een team klaar om leerlingen te begeleiden met het voltooien van de daadwerkelijke inschrijving voor de opleiding. Voor het eerst gebeurde dit jaar de inschrijving digitaal. Naar schatting hebben zo’n dertig leerlingen zich aangemeld voor de opleiding, precieze aantallen zullen later duidelijk worden.

Was je van plan om langs te komen op de Open Dag om de locatie Aviolandalaan eens te bekijken maar is het niet gelukt? Via de Facebookpagina van AM&TS zijn live-beelden terug te kijken die gemaakt zijn in het praktijklokaal en in de hangaar.

  • Recent Comments

    • Archives

    • Categories

    • Meta