Part 66 Examenportal

Part 66 Examenportal

De prijzen per exameninschrijving zijn gewijzigd. De prijs per examen bedraagt vanaf heden €95,00 per deelneming, ongeacht welke module, exclusief certificaat. De prijzen van Part 66 certificaten zijn ongewijzigd: €45,00 per certificaat, separaat aan te vragen na het behalen van uw examen. 

 

Procedure 

Hier kunt u zich aanmelden voor één of meerdere Part-66 examens. U betaalt direct voor het examen via iDeal. Bij uw eerste aanmelding maakt u een account aan. Uw inloggegevens kunt u gebruiken voor toekomstige aanmeldingen. De examenplanning is hier per Categorie te downloaden.

Deelname aan onze part-66 examens kan alleen als u zich ingeschreven heeft vóór de uiterste inschrijfdatum via deze portal. U vindt alle aankomende examendata en locaties hier rechts (u kunt op Categorie zoeken, op Module, op datum of op locatie). 

Na ontvangst van uw digitale aanmelding incl. correct ingevoerd en ondertekend Aanmeldformulier en betaling via iDeal ontvangt u een bevestiging per e-mail en factuur (controleer uw spam-map indien u geen e-mail heeft ontvangen en voeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe aan uw vertrouwde ontvangers). De bevestiging dient u mee te nemen naar het examen als bewijs van inschrijving en goedkeuring. Kunt u op de examendatum geen ontvangstbevestiging van de aanmelding overleggen en staat uw naam niet vermeld op het procesverbaal (daarop staan de aangemelde kandidaten met alle info betreffende het examen), dan kan er niet deelgenomen worden aan dat examen. Voor de volledige aanmeldingsprocedure en algemene voorwaarden klikt u hier.

Contact

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met het examenbureau, mevrouw I. Versijp-Dagelinckx, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: +31 (0) 88 92 99 040.