Over AM&TS

Over AM&TS

De Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS) is als enige opleider in Nederland EASA Part 66 / 147 gecertificeerd voor zowel Basis als Type Training. Daarnaast publiceert zij Part 66 gecertificeerde boeken onder de naam ‘’Jeweka Uitgeverij’’.

Visie

Om goed opgeleid technisch personeel te leveren is onderwijs nodig dat aansluit bij de wensen van de Nederlandse luchtvaartsector. Hierin vindt de AM&TS, als EASA Part 147 organisatie, haar belangrijkste bestaansrecht. De AM&TS vindt hierbij, met het ROC West Brabant als enige aandeelhouder, aansluiting bij het (semi) publieke domein.

Missie - ’’Training as a service’’

Onder de door EASA afgegeven Part 147-erkenning lost de AM&TS sectorspecifieke vraagstukken op. Hierbij richt zij zich op het opleiden en Part 66 examineren van gekwalificeerd personeel, curriculumontwikkeling en het ontwikkelen van innovatieve onderwijsconcepten. Om dit te kunnen realiseren werkt de AM&TS samen met het bedrijfsleven, onderwijs en publieke partijen. Hierdoor worden verbindingen gemaakt en randvoorwaarden gecreëerd voor innovatie en (onderwijs)vernieuwing.Kenmerken hierbij zijn:

Training als Core businesshet opleiden van personeel binnen de luchtvaart is de core businessvan de AM&TS. Hierdoor kunt u zich focussen op de eigen business
Breed aanbod – EASA Part 147 Basic en Type Training, Continuation Training, Klant specifieke Training en Training op deelgebieden (zoals Composiet en NDO)
Ontzorging – wij nemen het totale scholingsvraagstuk uit handen van de klant. Door de kleine organisatie met een grote flexibele schil resulteert dit in een snelle levering tegen een concurrerende prijs
Hoge kwaliteit - het aanbod bestaat uit kwalitatief hoogwaardige trainingen waarbij we gebruik maken van diverse leermethodieken zoals classroom learning, Online Training, Virtual Classroom, Part 66 Examinering en Practical Training.