>> Koop Dermasil <<

Kopen Dermasil zonder recept Snel

Dermasil (Lamisil) Veelvoorkomend gebruik

Dermasil is een antischimmel-antibioticum dat werd gebruikt voor de behandeling van tinea versicolor, een schimmelinfectie die bruin, bruin, witte vlekken op de romp van het lichaam of andere schimmelinfecties zoals als voetschimmel, jock jeuk en ringworm. Dermasil werkt door gevoelige schimmels te doden door de vorming van de schimmelcelmembraan te verstoren.

Dermasil (Lamisil) Dosering en richting

Neem het oraal in met vol glas water. Slik het door zonder te kauwen. Meestal duurde het 6 tot 12 weken. De aanbevolen dosis is verschillend van het type infectie: 1. Voor onychomycose: volwassenen en tieners 250 mg eenmaal daags gedurende 6 tot 12 weken. Dermasil wordt gebruikt bij kinderen net na toestemming van de arts. 2. Voor tinea corporis: volwassenen en tieners 250 mg eenmaal daags gedurende 2 tot 4 weken. Dermasil wordt gebruikt bij kinderen net na toestemming van de arts. 3. Voor tinea cruris (ringworm van de lies, jock itch): Volwassenen en tieners 250 mg eenmaal daags gedurende 2 tot 4 weken. Dermasil wordt gebruikt bij kinderen net na toestemming van de arts. 4. Voor tinea pedis: Volwassenen en tieners 250 mg eenmaal daags gedurende 2 tot 6 weken. Dermasil wordt gebruikt bij kinderen net na toestemming van de arts. Opmerking: deze instructie wordt hier alleen ter beoordeling gepresenteerd. Het is zeer noodzakelijk om uw arts te raadplegen voor gebruik. Het helpt je om de beste resultaten te krijgen.

Dermasil (Lamisil) Voorzorgsmaatregelen

Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u: een bepaalde bloedstoornis, ernstige leveraandoening heeft. Vergeet niet uw medische geschiedenis te vermelden, vooral als het lupus is. Autorijden wordt niet aanbevolen tijdens het gebruik van dit medicijn, omdat dit duizelig of minder alert kan zijn. Het drinken van alcohol tijdens de behandeling kan een snelle hartslag en blozen van de huid veroorzaken. Vermijd de zon, zonnebanken en zonnelichten en gebruik een zonnebrandcrème en draag beschermende kleding wanneer u buiten bent. Dermasil mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, als u zwanger wordt of borstvoeding geeft zonder het advies van uw arts. Niet gebruiken voor het geven van borstvoeding zonder advies van een arts.

Dermasil (Lamisil) Contra-indicaties

Dermasil is niet toegestaan aan mensen die problemen hebben met hun lever of nieren, overgevoelig zijn voor enige component van deze gegraven.

Dermasil (Lamisil) Mogelijke bijwerkingen

Ze kunnen een allergische reactie omvatten: netelroos; moeite met ademhalen; zwelling van je gezicht, lippen, tong of keel. Ook de meest mogelijke bijwerkingen zijn: gewrichtspijn of zwelling, gezwollen klieren, vlekkerige huidskleur of een vlindervormige huiduitslag over je wangen en neuskoorts, rillingen, lichaamspijn, griepachtige verschijnselen; veranderingen in uw visie; gewichtsverlies als gevolg van smaakveranderingen; schilferige, jeukende en schilferende huiduitslag; koorts, keelpijn en hoofdpijn met een ernstige blaarvorming, peeling en rode huiduitslag. Minder ernstig zijn: maagpijn, brandend maagzuur, diarree; hoofdpijn; moe gevoel; loopneus of verstopte neus, keelpijn, koude symptomen; milde huiduitslag of jeuk; ongebruikelijke of onaangename smaak in uw mond; of verminderde smaaksensatie. Als u een van hen ervaart, stop dan met het gebruik van Dermasil en vertel het uw arts zo snel mogelijk. Raadpleeg ook uw arts over een bijwerking die ongebruikelijk lijkt.

Dermasil (Lamisil) Druginteractie

Dermasil reageert op volgende geneesmiddelen: Cyclosporine Metoprolol Nortriptyline Warfarine Merk ook op dat interactie tussen twee medicijnen niet altijd betekent dat u moet stoppen met het gebruik van een van deze medicijnen. Zoals gewoonlijk beïnvloedt dit het effect van geneesmiddelen, dus overleg met uw arts over hoe de interacties worden beheerd of moeten worden behandeld.

Dermasil (Lamisil) Gemiste dosis

Als u bent vergeten uw dosis op tijd in te nemen, doe dit dan zodra u het zich herinnert. Maar neem niet als het te laat is of bijna tijd voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele of extra doses in. Neem de gebruikelijke dosis de volgende dag in dezelfde regelmatige tijd in.

Dermasil (Lamisil) Overdosering

Symptomen van Dermasil Overdosering kan zijn: duizeligheid, maagpijn, misselijkheid, braken, huiduitslag of meer urineren dan normaal. Als u een van deze bijwerkingen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Dermasil (Lamisil) Opslag

Bewaar op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren. Niet gebruiken na afloop van de houdbaarheidsdatum.

Dermasil (Lamisil) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, speciale of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelfbehandeling.

>> Koop Dermasil <<


[naar de top]