>> Koop Evadol <<

Kopen Evadol zonder recept Snel

Gemeenschappelijk gebruik
Evadol is een musculotrope krampstillend medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van het prikkelbare darm syndroom. Het is ook geïndiceerd voor de behandeling van gastro-intestinale spasmen veroorzaakt door een oerorganische aandoening. Het mechanisme van zijn actie bestaat uit het ontspannen van de darmspieren op cellulair niveau. Evadol blokkeert de overdracht van Na + door snelle kanalen van myocyte naar de cel en remt ook de aanvulling van het calciumdepot, waardoor het een dubbel effect op de darmen heeft, waardoor ze ontspannen. Het heeft geen invloed op de spieren van de bronchiën of de baarmoeder. Er is geen significante remming van normale peristaltiek waargenomen. Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van een spasme van gastro-intestinale organen (inclusief als gevolg van een organische ziekte), darmkoliek, gal koliek, irritable bowel syndrome (symptomatische behandeling van pijn en krampen, en darmaandoeningen en ongemak) bij volwassenen.

Evadol (Colospa) Dosering en richting

en
De aanbevolen dagelijkse dosis Evadol is 3 maal daags 135 mg (1 tablet), bij voorkeur vóór de maaltijd. Geleidelijk aan kan de dosering worden verlaagd wanneer het gewenste effect is verkregen.

Evadol (Colospa) Voorzorgsmaatregelen

Bij zwangere patiënten is Evadol mogelijk te gebruiken wanneer het verwachte voordeel van behandeling het potentiële risico voor de ongeboren baby overschrijdt. Vermijd autorijden of wees extra voorzichtig als u machines en mechanismen moet besturen of bedienen vanwege de mogelijke duizeligheid veroorzaakt door Evadol. Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met paralytische ileus, een obstructie die wordt veroorzaakt door het niet functioneren van de darm. Dit geneesmiddel wordt niet aanbevolen voor de behandeling van kinderen jonger dan 10 jaar. Overleg met uw arts als u lijdt aan inactiviteit van de darm of allergisch bent voor eventuele suikers voordat u Evadol inneemt.

Evadol (Colospa) Contra-indicaties

Overgevoeligheid, porfyrie.

Evadol (Colospa) Mogelijke bijwerkingen

Elke medicatie kan verschillende mensen individueel treffen, er kunnen allergiesymptomen (netelroos, huiduitslag, zwelling van het gezicht) optreden. Als u meer informatie wenst over andere mogelijke risico's die verband houden met Evadol, dient u uw arts of apotheker te raadplegen.

Geneesmiddelinteractie
Van dit geneesmiddel is niet bekend dat het interageert met andere geneesmiddelen.

Evadol (Colospa) Gemiste dosis

Als u een dosis hebt gemist, neem de medicatie dan in zodra u eraan denkt. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan gewoon de intake over en ga terug naar uw normale schema.

Evadol (Colospa) Overdosering

Symptomen van overdosis zijn onbekend of kunnen voorkomen als overmatige opwinding van het centrale zenuwstelsel. In ieder geval, als u van mening bent dat u te veel van dit medicijn hebt ingenomen, neem dan contact op met uw arts, omdat u mogelijk medische hulp nodig heeft.

Evadol (Colospa) Opslag

Bewaar op kamertemperatuur tussen 59-77 F (15-25 C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Evadol (Colospa) Disclaimer

We bieden alleen algemene informatie over medicijnen die niet alle richtingen, mogelijke drugsintegraties of voorzorgsmaatregelen beslaan Informatie op de site kan niet worden gebruikt voor zelfbehandeling en zelfdiagnose. Alle specifieke instructies voor een bepaalde patiënt moeten worden overeengekomen met uw medisch adviseur of met de arts die met de zaak is belast. We ontkennen de betrouwbaarheid van deze informatie en fouten die deze zou kunnen bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

>> Koop Evadol <<


[naar de top]