TRAINING AS A SERVICE

Aircraft Maintenance & Training School

turbine2

Over ons

Aircraft Maintenance & Training School

Als gespecialiseerde trainingsorganisatie voor vliegtuigonderhoud bieden wij curriculumontwikkeling en opleidingen onder EASA Part 66 - en 147.

Op deze manier is nieuw en bestaand personeel gekwalificeerd volgens de nieuwste Europese industriestandaarden.
AM&TS is uw partner als het er om gaat uw meest waardevolle bezit, uw personeel, zo bekwaam en gemotiveerd mogelijk te houden.

0 +
Part66 certificates awarded in 2023
0
vliegtuigmonteurs opgeleid
0
team members

Onze gewaardeerde klanten


AM&TS zit op zo’n geweldige locatie: bij de Luchtmacht, bij Fokker Services. Ik vind het altijd zo mooi als mensen uit een ander vakgebied in de gaten krijgen hoe complex de luchtvaart is en wat er allemaal voor nodig is om mensen daarin goed te kunnen opleiden. Dan is het natuurlijk leuk dat je zo’n school als AM&TS hebt waar dat op een hartstikke goede manier gebeurt. Én dat je daar ook een beetje indruk mee maakt. Dan voel je je ook wel een beetje trots.

NAG (Netherlands Aerospace Group) - Frank Jansen

Wat wij van AM&TS vragen, is om voor luchtmachters luchtvaart technische opleidingen te blijven verzorgen. En dat doen ze al heel erg goed. Dat zijn vooral opleidingen waar we zelf geen tijd of ruimte of niet voldoende kwaliteit in kunnen leggen, maar waar we wel hoge eisen aan stellen. AM&TS slaagt erin om dat over het algemeen erg goed waar te maken

Koninklijke Luchtmacht - Commodore Max Droste

Als ik kijk naar andere scholen en mensen die ik ken die ergens anders op school zaten, is het opleidingsniveau van de AM&TS echt hoog. Mensen die daarvandaan komen, hebben meer in te brengen en hebben meer basiskennis dan mensen die van anere mbo-scholen komen

Voormalig student, werkzaam bij TUI- Mitchel de Wit

Uitgelichte trainingen

Since all aircraft technical data is in English, maintenance personnel in Part 145 organizations must have sufficient language skills to read and understand English

De Categorie A geeft de bevoegdheid voor de vrijgave van eenvoudige kleine onderhoudswerkzaamheden in het kader van line maintenance en reparatie van simpele defecten in een Part-145 onderhoudsorganisatie. Deze werkzaamheden zijn op taakniveau en beperkt tot de taken genoemd in de autorisatie van de Part-145 erkende onderhoudsorganisatie.

De Categorie A geeft de bevoegdheid voor de vrijgave van eenvoudige kleine onderhoudswerkzaamheden in het kader van line maintenance en reparatie van simpele defecten in een Part-145 onderhoudsorganisatie. Deze werkzaamheden zijn op taakniveau en beperkt tot de taken genoemd in de autorisatie van de Part-145 erkende onderhoudsorganisatie. Categorieën A, B1 en L zijn onderverdeeld in subcategorieën met betrekking tot combinaties van vleugelvliegtuigen, helikopters, turbine- en zuigermotoren.

Elke dag nog steeds bijzonder

Ted Hendrikx - KLM