Delta B1.1 > B2

In de Delta opleiding B1.1 > B2 worden alleen de sub-modules geëxamineerd die in de Part 66 niet of op een lager level bij de B1.1 zijn vernoemd. In deze opleiding hoeft u dus niet de complete inhoud van module 4, 5 en 13 te bestuderen en wordt u ook niet over de volledige inhoud geëxamineerd.

Door de uitbreiding van de categorie B2 op de B1.1 AML bent u flexibel inzetbaar en gewild op de arbeidsmarkt omdat u als B1.1 én B2 Support of Certifying Staff ingezet kunnen worden. Ook op line maintenance gebied kunt u op B2 niveau aftekenen.
Met dit scholingstraject plus één jaar aantoonbare werkervaring kunt u de B2-uitbreiding op de AML aanvragen.

Deze Delta B1.1 > B2 kunt u via zelfstudie doen. Via de tabel: Appendices 4.2.1 Basic Training Delta B1-B2 (tevens te downloaden via de bijlage hier rechts op de pagina) hebben wij inzichtelijk gemaakt welke submodules geëxamineerd zullen worden. Alle vetgedrukte modules zijn van toepassing. Voor de lichtgedrukte sub-modules krijgt u credits indien u een Part-66 module 11 certificaat heeft of een Part-66 B1.1 AML.
De JEWEKA boeken reeks van AM&TS is zeer geschikt voor zelfstudie. Deze boeken zijn Nederlandstalig en voor ieder theorieboek is tevens een werkboek verkrijgbaar. De boeken zijn digitaal of als papieren exemplaar te bestellen. Meer informatie en direct bestellen: bezoek Part66.nl
Bestudeer tevens voor aanvang van uw studie de Examendocumenten.

Kandidaten die al een B1.1 AML of (alle) Part-66 B1.1 certificaten hebben en hun bevoegdheid willen uitbreiden naar B2.
U kunt inschrijven voor een speciaal Delta B1.1 > B2 examen via ons examenportaal. Het is van belang dat u vóór uw inschrijving uw B1.1 certificaat van de betreffende module overlegt aan het Examenbureau. De prijs van ieder (her)examen bedraagt 95 euro (incl. BTW). De prijs van uw certificaat bedraagt 45 euro (incl. BTW).

Additional information

Interested in this course?

Contact: Angela Marcus