Courses

AM&TS offers aircraft maintenance training for both vocational students as well as working professionals. We build strong customer relationships by an excellent service and quality based on the EASA Part approval as a standard.

We believe that our high-quality contributes to the success of your employees and thus to a better and safer future of your organisation.

Filters
Training type
Aircraft model
Specialized Training
Category
Other

Door de uitbreiding van de categorie B1.1./B1.3 op de B2 AML bent u flexibel inzetbaar en gewild op de arbeidsmarkt. Voor een werkgever is het efficiënter inplannen, omdat werknemers als B1.1/B1.3 én B2 Certifying Staff ingezet kunnen worden. Ook op line maintenance gebied hoeft de werkgever geen extra B1-er meer naar een buitenstation te sturen om op B1 niveau af te tekenen.

In de Delta opleiding B1.1 > B2 worden alleen de sub-modules geëxamineerd die in de Part 66 niet of op een lager level bij de B1.1 zijn vernoemd. In deze opleiding hoeft u dus niet de complete inhoud van module 4, 5 en 13 te bestuderen en wordt u ook niet over de volledige inhoud geëxamineerd.

In de Delta opleiding B1.3 > B2 worden alleen de sub-modules geëxamineerd die in de Part 66 niet of op een lager level bij de B1.3 zijn vernoemd. In deze opleiding hoeft u dus niet de complete inhoud van module 4, 5 en 13 te bestuderen en wordt u ook niet over de volledige inhoud geëxamineerd.